Wednesday 29 February 2012

Ancheta care a ingrozit o tara: "Toti copiii sunt in pericol". Afla secretul rusinos al Scotiei

stirileprotv.ro O ancheta a The Scottish Sun a scos la iveala faptul ca minorii scotieni sunt vizati de cercuri de pedofili. In ciuda cazurilor tot mai dese, pana acum nu exista nicio condamnare sub acuzatia de trafic de copii.

Un politist de la departamentul Moravuri al politiei scotiene a declarat ca minori chiar si de 5 ani sunt vizati de gastile tot mai numeroare de pedofili.

Inspectorul Clare McGuckien de la Unitatea de Protectie Publica a Politiei Strathclyde este hotarata sa puna acapat acestui negot secret si murdar.

“Acest tip de infractiune se intampla in spatele usilor inchise. Trebuie sa punem capat mizeriei si suferintei”, a spus aceasta.

Pana recent, s-a crezut ca cele mai multe victime sunt racolate din afara Marii Britanii, insa acum autoritatile se tem ca tot mai multi copii scotieni cad victime pedofililor.

McGuckien a dezvaluit pentru The Scottish Sun ca cercurile de pedofili ii atrag pe copii cu bani, haine de designer si telefoane mobile. Odata racolati, li se dau droguri si alcool pentru a-i atrage si mai mult in cercul vicios al sclaviei sexuale.

Principala problema cu care se confrunta autoritatile este sa identifice din timp posibilele victime, pentru ca minorilor le este frica sa vorbeasca.

Chiar daca autoritatile sunt constiente de pericolul pe care il reprezinta aceste cercuri de pedofili, in Marea Britanie nu exista nicio condamnare pentru trafic de minori.

No comments:

Post a Comment