Wednesday 29 February 2012

Diamantele se slefuiesc de mii de ani pentru femeile care vor sa se simta pretioase si deosebite

Fie ca avem in vedere inele de logodna, verighete sau orice alte accesorii cu pietre pretioase, la Bijuteria Alessa iti poti indeplini acum dorintele cele mai indraznete.

„Alessa” este singurul producator de bijuterii din Romania care poate pune la dispozitia clientului Certificatul Kimberly de provenienta a diamantelor, prin care se atesta cel mai mic pret al diamantelor - pretul slefuitorului. Tot aici poti sa-ti creezi propria ta bijuterie, avand in fata diamante si pietre pretioase naturale, intr-o multitudine de forme si marimi. Acum poti sa atragi toate privirile si sa iti implinesti un vis cu ajutorul unei bijuterii unicat, lucrate manual, create impreuna cu designerul Alessa, intr-un atelier care-ti asigura pe o perioada nelimitata garantia si intretinerea bijuteriilor tale preferate.

„Alessa” este prima casa de bijuterii din Romania care poate sa onoreze absolut orice comanda de diamant sau piatra pretioasa in doua sptamani, pentru o bijuterie creeata aici sau executata la dorinta dumneavoastra in orice alt atelier de bijuterii din Europa.

Acum, doi maestrii bijutieri, un expert international in pietre pretioase si o echipa de consilieri in tranzactii la Bursa de diamnte, prin munca si experienta lor de peste cincisprezece ani, fac sa straluceasca in palma dumneavoastra fiecare bijuterie minunata cu povestea ei nestiuta.

No comments:

Post a Comment