Wednesday 7 March 2012

Chipurile angajatelor salonului din Dorobanti au impietrit de durere cand au revazut locul crimei

stirileprotv.ro S-au scurs clipe dramatice in coaforul din Dorobanti, scena macelului de luni seara. La 40 de ore de la momentul infioratoarei executii, angajatele au putut intra in salonul in care munceau cu zambetul pe buze.

Miercuri, politistii care au luat toate probele, au rupt sigiliile si le-au permis femeilor accesul. Inauntru au avut un soc. Au vazut lucrurile colegelor lor naclaite de sange si au revazut intr-o fractiune de secunda filmul atacului.

Patroana salonului a simtit ca lesina cand a vazut incaperea. Dupa nici doi pasi a iesit plangand in hohote, inspaimantata pe buna dreptate.

Chipurile tuturor angajatelor sunt impietrite de durere. Unele privesc pierdute in zare, altora le siroiesc lacrimile. In sufletul lor se da o lupta crunta intre bucuria ca au scapat tefere si drama prin care au trecut colegele lor.

Uneia dintre femei i s-a facut rau dupa ce a dat cu ochii de scena crimei. Celelalte i-au sarit imediat in ajutor.

Chiar daca timpul le va cicatriza ranile, nu vor uita niciodata ziua de luni, 5 martie. Chipul asasinului, momentul in care Felicia si Mariana si-au dat ultima suflare, gloantele ce le-au suierat pe la urechi dupa care au muscat din carne, toate acestea le vor urmari pana la moarte.

No comments:

Post a Comment