Thursday 15 March 2012

"Fa-ti curatenie in mansarda". Motivul uluitor pentru care mesajul i-a provocat un soc unui barbat

stirileprotv.ro Cand Jack Froese, 32 de ani, a murit in iunie 2011, a lasat in urma prieteni si membri au familiei indurerati.

Iar durerea lor s-a transformat in soc cateva luni mai tarziu, cand au inceput sa primeasca mesaje misterioase de pe adresa de e-mail a celui decedat.

Cel mai bun prieten din copilarie, Tim Hart, a spus ca la cinci luni dupa moartea lui Jack a primit un e-mail de la el. “Mi s-au taiat picioarele cand l-am vazut, iar cand l-am citit am ramas inmarmurit. Era scris exact in stilul in care comunicam cu el”.

“’Sunt cu ochii pe tine’, acesta era subiectul mesajului. Si continutul a fost urmatorul: ‘M-ai auzit? Sunt la tine acasa. Fa-ti dracului curatenie in mansarda!’”.

Tim Hart a spus ca inainte cu putin timp de moartea prietenului sau, acesta i-a atras atentia ca in mansarda era dezordine. “A fost o conversatie intre noi. Nu cred ca cineva a facut o gluma”, a spus Tim.

Mesaje cu un continut personal au primit si niste rude ale lui Jack. Varul lui a spus ca intr-un e-mail primit de la Jack, acesta ii spune ca se va lovi la glezna.

Ce este interesant si unic la aceste mesaje este ca ele au un continut personal. Au mai fost semnalate situatii asemanatoare, in care rudele au primit mesaje de la persoane decedate, dar in acele situatii s-a dovedit ca a fost vorba de farse sau a fost opera unor hackeri.

In acest caz, aceste ipoteze par imposibile, datorita continutului mesajelor si felului in care au fost formulate.

No comments:

Post a Comment