Wednesday 14 March 2012

Florin Cioaba si-a deschis magazin de suveniruri

Florin Cioaba, autointitulatul Rege al Romilor, nu vrea sa fie mai prejos decat nobilii care-si deschid castelele pentru turisti si le ofera la plecare suveniruri de tot felul.

Dupa ce anul trecut i-a lasat pe curiosi sa se plimbe prin palatul tiganesc de la Sibiu, acum a deschis si un magazin cu fuste inflorate cusute de pirande sau ibrice si cazane de cupru, facute direct de caldarari. In curind va inaugura si atelierele regale.

Dorin Cioaba, fiul regelui, e un soi de print priceput la afaceri. Recent a fost insarcinat cu magazinul din curtea tribunalului tiganesc. Singurul lucru pe care nu l-a scos la vanzare este un tablou cu el in chip de Napoleon.

Printul Dorin este convins ca o sa rupa gura targului cu hainele. A mai primit comenzi pentru carnavaluri sau petreceri tematice, dar acum va lansa un trend. De intreaga linie se va ocupa nevasta, Sighisoara.

Langa bluzele rosii ca sangele, gasesti si cazane de tuica sau caldari de cupru numai bune de fiert marmelada in curte, la foc mic. Un ibricel cit o ceasca are un pret rotund: 100 de lei. Cel mai ieftin e baticul: 30 de lei.

Deocamdata, in magazinul de la Sibiu nu se gasesc palarii de gabori ca in Mures si nici fuste plisate sau cosuri de nuiele cum impletesc tigancile sarmane in zonele de munte.

Marfa de aici are blazonul Cioaba, la fel ca si palatul tiganesc care poate fi vizitat. Mai mult, Cioaba vrea sa se extinda inclusiv in comertul on-line.

No comments:

Post a Comment